skip to Main Content

Geluk is…

Minderen. Ik las pas (alweer) een artikel dat je juist gelukkig wordt als je gaat kijken wat je allemaal weg kunt doen of vooral geven. Daar ben ik het wel mee eens. Ik ben een enorme verzamelaar en kan heel…

Lees Meer

Even voorstellen…

Er zijn veel mensen die over de 500 connecties hebben op LinkedIn. Ik heb dat niet. Maar ik wil ook heel eerlijk zeggen: ik hoef dat ook niet per se. Ik heb al moeite met die 150 connecties die ik wel heb. Want wie zijn dat nou eigenlijk? Ik heb heus wel hun profiel bekeken en ook hun website, dus ik weet wel wat ze doen. Tenminste… van degenen die al langer een connectie zijn, ben ik misschien ook al wel weer vergeten wat ze doen… Laat staan dat ik weet wie ze als persoon zijn. En dat wil je toch als je met iemand werkt? Of als je iemand doorverwijst naar een potentiële klant of opdrachtgever? Iemand een beetje kennen? Een beetje weten hoe iemand in elkaar zit? Zodat je weet of er een klik is?

Daarom vertel ik vandaag iets meer over mezelf. In de hoop dat anderen volgen en we elkaar ook op wat minder zakelijk vlak wat beter leren kennen.

Lees Meer

Wat is een Virtueel Assistent (VA) nou eigenlijk? Wacht, een wat voor Assistent?

Ja, voor veel mensen is dat toch een beetje een onduidelijk begrip. Virtueel Assistent of Virtual Assistant. Dat ‘Assistent’ dat wil nog wel, maar dat ‘Virtueel’… wat moet je je daarbij voorstellen? Dat is een beetje vaag. Sommige mensen denken dan aan ‘denkbeeldig’. Virtual Reality of zoiets. Nou, virtueel wil eigenlijk alleen maar zeggen: niet aan tijd of plaats gebonden. En voor de meeste VA’s wil dat zeggen dat ze niet op locatie werken, maar vanuit huis of vanuit een eigen kantoor.

Dus, even terugspoelen: een VA is eigenlijk een soort Personal Assistant, maar dan eentje die online werkt, vanuit haar eigen locatie.

Maar wat doet een VA dan eigenlijk?

Lees Meer
Back To Top