skip to Main Content
Wie ben ik?

Ik over mezelf
Ik ben Brenda Hanekamp, 33 jaar, getrouwd met Martijn, moeder van een zoon van 7 en een dochter van 4.

Als ik aan een ondernemer vraag hoe het gaat, is het antwoord meestal: ‘Druk!’

En nog een uitspraak van een ondernemer: ‘Ondernemers zijn altijd druk’.

Dat was precies de reden dat ik niet voor mezelf wilde beginnen toen ik van de opleiding Fysiotherapie afkwam. Ik dacht: ‘Dan kan ik niet alleen maar bezig zijn met wat ik het liefste doe. Namelijk met mijn patiënten bezig zijn! Dan moet ik ook nog in de avonduren mijn administratie e.d. doen.’ Daar had ik helemaal geen zin in!

Ik vond namelijk op dat moment de administratie ook heel leuk om te doen, maar niet in combinatie met. En zeker niet nog na mijn werkdag. Of ten koste van. Had ik toen van het bestaan van de Virtueel Assistent geweten… Dan had ik er vast één ingehuurd!

Maar soms loopt het leven wonderlijk, want om meerdere redenen heb ik me laten omscholen en werk ik nu als die Virtueel Assistent!

Na een heel aantal jaren op verschillende plekken gewerkt te hebben, veel ervaring op verschillende gebieden opgedaan te hebben, maar nooit echt mijn plekje hebben kunnen vinden, heb ik nu eindelijk mijn weg gevonden!

Vrijheid, vanuit ons eigen huis werken, op mijn meest productieve momenten, zodat ik er optimaal voor mijn klanten kan zijn.

Mijn missie is: Andere mensen helpen! Dat is kort gezegd waar ik blij van word! Jou helpen, ondersteunen in je werk! Zodat jij weer bezig kunt zijn met de reden waarom je ondernemer bent geworden. Of misschien om wat meer rust en tijd te creëren voor jouw privéleven. Of om tijd en ruimte te creëren voor het uitwerken van nieuwe ideeën die wel in je hoofd zitten, maar die maar niet uitgewerkt kunnen worden. Net waar jij behoefte aan hebt, want het draait om jou en jouw bedrijf!

Nu krijg ik vaak de vraag waar de naam ‘Ruberta’ in mijn bedrijfsnaam vandaan komt. Het is een vrij onbekende naam.
Dat vertel ik je graag. Ruberta is mijn tweede doopnaam. Ik ben vernoemd naar mijn opa Rubertus. Helaas is hij al een aantal jaar overleden en kan hij dit (en daarvoor al vele mooie momenten in mijn leven) niet meer meemaken. Maar mijn opa was mijn beste vriend! En ik ben er trots op dat ik naar hem vernoemd ben en ik ben er nog trotser op dat ik nu die naam wat vaker kan noemen in mijn bedrijfsnaam!

Verder nog wat persoonlijke dingetjes over mij:
Mijn gezin is superbelangrijk voor mij!
Mijn familie is ook heel belangrijk voor mij!
Ik hou van de zon!
Ik ben dol op de lente en de herfst!
Ik hou van de geur van lavendel en pasgemaaid gras!
Ik hou van de bergen!
Ik haak graag en ik lees graag!

Zo, nu weet je wat meer over mij en wat ik voor jou wil doen. Ik zou het heel leuk vinden om ook meer over jou te weten te komen en te kijken wat ik werkelijk voor je kan betekenen! Ik hoop je snel te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Brenda

Anderen over mij

Familie
Goed in regelen, plannen en organiseren, zonodig heel doortastend, stressbestendig, betrokken, geduldig, integer, kostenbewust, loyaal, betrouwbaar, zorgzaam, serieus, verantwoordelijk, vriendelijk, sociaal, een doorzetter, discipline in je werk, goed met mensen omgaan, goed in teamverband werken, goed verwoorden wat je bedoelt en waar je staat, oplossingsgericht, zorgzaam, nauwkeurig en zorgvuldig, enthousiast, nuchter, behulpzaam.

Leidinggevende laatste baan
Brenda heeft voor ons gewerkt als ondersteuner in Arnhem en als ambtelijk secretaris van de MR. Haar sterke punten in dat werk waren haar betrokkenheid en collegialiteit in de tijd dat Arnhem in een opbouwfase zat en haar rust en precisie  in het MR werk. In beide situaties heeft zij zich met enthousiasme ingezet voor GSG Guido.
Kees Koelewijn, Voorzitter College van Bestuur, GSG Guido

Back To Top