skip to Main Content

Nieuwtje…

Nieuwe dingen leren!

Superleuk!! Ik ben begonnen met een nieuwe opleiding! Eindelijk! Dit wilde ik al vanaf dat ik de training voor Virtual Assistant ging doen. Namelijk: websites bouwen. En het is nog leuker: ik doe nu ‘websites en online leeromgevingen bouwen’! Ik volg deze bij Virtual Flow, bij twee collega VA’s, die zijn gaan samenwerken en zich hebben gespecialiseerd in de techniek.

Na de opleiding blijf ik ook met hen samenwerken, want dit is wat het zo passend maakt: zij nemen de hele technische kant van de website voor hun rekening, aan de achterkant. De hosting, de software, dus de plugins, de backups, de updates enzovoort. Dat allemaal vind ik dus eigenlijk niet zo heel erg leuk, ik vind vooral het bouwen, het puzzelen, het spelen met kleuren, teksten, lettertypes, lay-out en dergelijke ontzettend leuk! Dus dit echt een win-win situatie.

Zij werken ook met een speciaal door hen ingerichte Pagebuilder, die voor klanten na oplevering van de website heel eenvoudig zelf is bij te houden of aan te passen. Je koopt bij wijze van spreken één keer de website en je kunt er heel je leven mee doen, want je kunt hem ook gewoon helemaal omgooien als je dat wilt. Dan hoef je niet terug naar een webbouwer (naar mij dus evt. :o) ) En ik ben dus ook niet nodig om wijzigingen aan te brengen na die tijd. Als je dat niet wilt. Dat kun je gewoon helemaal zelf. En daar ben ik vóór! Ik bouw graag een website voor je, maar daarna moet je als ondernemer eigenlijk gewoon zelf je eigen wijzigingen kunnen doen. Dat is gewoon het handigst. Toch? Zeg nou zelf..

Dus nou ja, ik word hier echt heel blij van! Ik ben al in gesprek met een aantal mensen voor een stage-opdracht. Helemaal leuk natuurlijk!

En in oktober ongeveer start ik met het online leeromgeving gedeelte. Voor ondernemers die online trainingen/cursussen willen gaan geven, maar niet de kennis, zin, tijd hebben om zelf een omgeving daarvoor te bouwen.

Ik zoek nog stage-opdrachten daarvoor trouwens.. mocht je iemand weten? Of zelf iemand zijn, dat kan ook. Laat het me weten! Dan stuur ik je meer info.

Nou, als ik verder nog iets voor je kan betekenen, laat het dan ook vooral weten! Dan kijk ik wat ik kan doen!

Hartelijke groetjes,

Brenda

Back To Top