skip to Main Content

Even voorstellen…

Er zijn veel mensen die over de 500 connecties hebben op LinkedIn. Ik heb dat niet. Maar ik wil ook heel eerlijk zeggen: ik hoef dat ook niet per se. Ik heb al moeite met die 150 connecties die ik wel heb. Want wie zijn dat nou eigenlijk? Ik heb heus wel hun profiel bekeken en ook hun website, dus ik weet wel wat ze doen. Tenminste… van degenen die al langer een connectie zijn, ben ik misschien ook al wel weer vergeten wat ze doen… Laat staan dat ik weet wie ze als persoon zijn. En dat wil je toch als je met iemand werkt? Of als je iemand doorverwijst naar een potentiële klant of opdrachtgever? Iemand een beetje kennen? Een beetje weten hoe iemand in elkaar zit? Zodat je weet of er een klik is?

Daarom vertel ik vandaag iets meer over mezelf. In de hoop dat anderen volgen en we elkaar ook op wat minder zakelijk vlak wat beter leren kennen.

Mijn naam is dus Brenda Hanekamp, geboren Gerrits. Ik ben geboren en getogen Veluwenaar. Jongste van 3 zussen. Sinds 2009 getrouwd met Martijn, moeder van twee geweldige kinderen, een jongen van bijna 8 en een meisje van 4,5.

Na de middelbare school heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Mijn mooiste ervaring was mijn stage in een ziekenhuis in Soweto, Zuid-Afrika. Voor mijn studie fysiotherapie. Wauw! Daar kan ik nog naar terugverlangen.

Mijn gezondheid was altijd een dingetje, dat is een van de redenen dat ik voor mezelf en vanuit huis ben gaan werken. Het geeft me meer rust, meer tijd en mogelijkheden en ik heb geen last meer van vicieuze cirkels. Ook voor het huisfront geeft het meer rust.

Ik ben bijna altijd vrolijk, positief ingesteld, ik denk in oplossingen. Ik kan intens van dingen genieten: de zon na een lange, grijze periode, de eerste knoppen in de lente, een warme kop koffie of thee in de winter, blote voeten in het gras, tijd met mijn gezin. Ik hou van mensen, maar ik hoef niet in het middelpunt van de belangstelling te staan. Meer een één-op-één persoon.
Ik heb een ontzettende hekel aan ruzies en zal dat zo mogelijk uit de weg gaan. Wat ook weer een nadeel kan zijn, want als het zich te veel ophoopt, ontplof ik.  

Zoals ik al noemde: ik heb verschillende opleidingen gevolgd. Cursussen gedaan, verschillende banen gehad. Ik vind heel veel dingen leuk en maak me heel snel dingen eigen. Wat ik niet weet, zoek ik uit, ook dat vind ik heel erg leuk. Nieuwe dingen leren! Daar ligt voor mij uitdaging!

Er is wel een overeenkomst in die verschillende opleidingen, cursussen en banen, en dat is dat ik mensen wilde helpen. Op wat voor manier dan ook. Het makkelijker maken voor anderen. Dat is mijn drijfveer, dat is waarom ik doe wat ik doe: het werk of het leven van anderen makkelijker, leuker, rustiger, noem maar op, maken. Zodat ook die persoon (meer) kan genieten van zijn of haar leven. Dat is mijn doel!

Wil je meer weten over mij? Of over hoe ik jou kan helpen? Jouw leven op zakelijk gebied wat makkelijker kan maken?

Bekijk dan mijn website www.rubertavirtueelsupport.nl of stuur me een mailtje op brenda@rubertavirtueelsupport.nl

Back To Top